VERPLEEGKUNDIGE A/B HBO V

Omschrijving: Je voert (op locatie) beperkt huishoudelijke maar uitgebreide begeleidingstaken, lichamelijke- en medische handelingen uit. Hierbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt en/of kind(eren). Je verricht werkzaamheden binnen het hulpverleningsplan deels naar eigen inzicht, maar past in samenspraak met je teamleider wijzigingen in het hulpverleningspatroon toe. Je vervult een brugfunctie tussen cliënt, eigen instelling, andere hulpverleners en derden. Je verzorgt de coördinatie in een multidisciplinaire aanpak van de problematiek en draagt (mede) zorg voor de samenhang en afstemming van activiteiten. Je biedt ondersteuning bij o.a. het invullen van formulieren, betalen van rekeningen, verstrekken van het gebudgetteerde geld. Je adviseert en vergezelt de cliënt bij het doen van primaire huishoudelijke inkopen, dokters-/ ziekenhuisbezoek etc.

Functie eisen:
een afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 aangevuld met het diploma; kennis van de sociale kaart regio A'dam; kennis van psychische ziektebeelden; het goed kunnen motiveren en stimuleren (bij het overwinnen van weerstanden) van cliënten in de zelfredzaamheid; zelfstandig, integer, tactisch, inlevingsvermogen, volhardend en het kunnen bewaren van de beroepshouding; goede relationele- communicatieve en schriftelijke vaardigheden; geen nachtdiensten, voor avonden en weekeinden is eventueel een auto (met chauffeur) beschikbaar, een positieve christelijke levensovertuiging hebben.
Ben je in bezit van een diploma ziekenverzorgenden dan ben je zeker welkom om te reageren.

Plaats: Amsterdam

Sector: Gezondheidszorg / Welzijn sector

Niveau: HBO

Bedrijfsprofiel: De Thuiszorg en de daaraan verbonden activiteiten behoren tot de sector Dienstverlening. De verpleegkundige valt hiërarchisch onder de teamleider Thuiszorg, werkt zelfstandig en geeft zelf geen leiding. Voor ondersteuning kan deze terugvallen op andere disciplines en de teamleider Thuiszorg. De directe collega's zijn de Thuiszorg medewerkers niveau 1,2,3,4, de medewerkers bijzondere schoonmaak en de teamleider Thuiszorg.
De werksituatie is instabiel, minder planbaar en er wordt veelal multidisciplinair samengewerkt. De doelgroep bestaat uit cliënten met psychiatrische en/of psychosociale problematiek (bijvoorbeeld cliënten met een verstandelijke beperking, cliënten met een persoonlijkheidsstoornis, Korsakov patiënten). Verrichten van begeleidende en activerende werkzaamheden gericht op gedragsverandering van cliënten in de thuissituatie en in de (wijdere) leefomgeving van de cliënt (mantelzorg netwerk). Daarnaast worden huishoudelijke en verzorgende werkzaamheden verricht.











Code



 
goto E-Smart.nlgoto Beheren